• Especialista en: M – Test, tractament basat en l’avaluació de moviments.
  • Especialista en: Koshiishi-kyu.

 

Sempre m’ha apassionat el món de la salut, és per això, que vaig decidir començar la Diplomatura en Infermeria a la Universitat de Vic. En acabar la carrera vaig realitzar el màster en atenció prehospitalària i hospitalària urgent  i vaig començar a treballar al servei d’urgències de l’Hospital Josep Trueta. Van ser 4 anys plens d’experiències i de creixement personal i professional, tot i així, em faltava alguna cosa per sentir-me completa amb el món de la salut.

 

Tota la meva vida m’he tractat amb acupuntura i sé de bona tinta que funciona. Així que vaig prendre la decisió d’estudiar Medicina Tradicional Xinesa a l’escola superior de Barcelona. Des del primer dia de classe, vaig descobrir que allò és el que m’agradava i vaig saber què és el que em faltava per poder connectar amb el pacient i poder treballar la salut d’una manera efectiva.

Sempre m’ha agradat molt la traumatologia i l’esport, així que també he realitzat un curs de medicina esportiva xina on em vaig poder centrar més en com tractar lesions i dolors musculo-esquelètics. Seguidament també he assistit a un curs de M-Test realitzat pel Dr. Mukaino i Yuki Itaya, gràcies a ells he descobert un sistema molt innovedor, eficaç i diferent. És un sistema que valora diferents moviments del cos i així es pot detectar limitacions i dolors. Actualment utilitzo aquest sistema per tractar lesions musculo-esquelètiques i també per poder millorar el rendiment en els esportistes.

Més tard, per poder completar el tractament quan realitzo M-Test he realitzat el curs de Koshiishi-kyu també amb la professora Yuki Itaya. Aquesta tècnica consisteix en aplicar calor en els punts d’acupuntura i les zones adolorides o tenses. Això em permet conèixer i aplicar altres eines, no només l’acupuntura, en el tractament per els pacients.

Finalment, estic molt contenta de tot el que he pogut aprendre fins ara i haver trobat el meu camí dins la salut. Tinc moltes ganes de seguir aprenent de grans professionals i seguir endinsant-me en els coneixements de la medicina tradicional xinesa.

Estudis:

  • Diplomada Universitaria d’infermeria.
  • Estudis superiors de Medicina Tradicional Xinesa.
  • M – Test, tractament basat en l’avaluació de moviments.
  • Curs de Koshiishi-kyu.
  • Curs de medicina esportiva xinesa.
  • Curs de flors de Bach aplicat a casos clínics.