Novetats

DONEM LA BENVINGUDA A LA PRIMAVERA!

Ara que estem a prop de deixar l’hivern enrere, durant el qual la pell ha patit el fred, el vent i els canvis bruscos de temperatura i ha perdut la seva llum i elasticitat, és hora que l’ajudem a recuperar-se i preparar-se per l’augment d’hores de sol.

El massatge facial japonès ens ajudarà, sens dubte, a fer aquesta regeneració. D’entrada tonifica la pell, accelera la regeneració cel·lular i la producció de col·lagen, i afavoreix l’endarreriment i la reducció  de les arrugues  i de la flaccidesa facial. També elimina toxines i la cara es relaxa i guanya lluminositat i hidratació.

Però aquest massatge va més enllà de la simple estètica, perquè treballa indirectament sobre els canals energètics i els mapes reflexològics que hi ha al cap, a la cara i a la zona cervical. De manera que en sentim els beneficis físics: redueix o elimina el mal de cap, el bruxisme, la sinusitis i la càrrega tensional al coll i a les espatlles.

És un massatge, a més, profundament relaxant. La persona pot deixar-s’hi anar completament, sentir i entrar, fins i tot, en estat de meditació. És molt beneficiós en casos d’estrès i de gran tensió,en estats anímics baixos o quan tenim falta d’energia o motivació.

Viuràs una experiència intensa i meravellosa, i amb l’ajuda dels olis essencials, notaràs els beneficis del massatge facial japonès per dins i per fora.

60 MINUTS DE MASSATGE FACIAL JAPONÈS

                        35€*

5 SESSIONS DE MASSATGE FACIAL JAPONÈS

                        160€*

* El preu fora d’oferta és de 45€/sessió.

*Oferta vàlida del 12 de març fins al 24 abril del 2018.

  • 1