fbpx

Acupuntura i moxibustió per a Malalties inflamatòries intestinals

La capacitat de l’acupuntura i la moxibustió per controlar els símptomes de malalties inflamatòries intestinals com la síndrome de Crohn o la colitis ulcerosa  es va examinar en un estudi del 2013 anomenat  “Acupuncture and Moxibustion for Inflammatory Bowel Diseases: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials”, publicat a la revista Evidence. -Basada en la medicina complementària i alternativa.

La malaltia inflamatòria intestinal és un grup de malalties cròniques que inflamen diverses parts del tracte digestiu per produir símptomes de dolor abdominal i diarrea. La moxibustió és una teràpia de medicina oriental en la qual el fum de la crema de l’herba mugwort penetra a través de la pell i al cos. La metaanàlisi va recopilar evidències de set grans bases de dades de tot el món. Els investigadors van investigar 43 estudis científics. Deu d’aquests estudis van comparar l’ús de la moxibustió amb un popular fàrmac farmacèutic anomenat sulfazalazina (SASP oral), que s’utilitza per tractar la irritació a l’intestí gros. La teràpia tèrmica va produir beneficis estadísticament significatius per als símptomes de la MII pel consum de sulfazalazina.

Si vols saber-ne més pots visitar la plana de la US National Library of Medicine National Institutes of Health: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3800563/

Comprateix si t'ha semblat interessant

Facebook
Twitter
LinkedIn

Descarrega't la guia

Millora la salut i la digestió menjant el que t'agrada. Però fent aquests petits canvis

Descarrega't la guia

Els 3 Imprescindibles per a una digestió saludable

Open chat
Hola!
Com puc ajudar-te?