Mètode Digestió Saludable

  • No saps què has de menjar per trobar-te bé?
  • Tens por de menjar fora de casa per com afectarà la teva digestió?
  • T’has cansat de fer dietes restrictives?
  • Sents incomprensió davant la teva malaltia?
  • Et resulten frustrants les respostes de la medicina convencional?

Un itinerari de 4 passos
per a desenvolupar
la fortalesa de l'aparell digestiu

El mètode Digestió Saludable ajuda les persones amb problemes gàstrics a desenvolupar la fortalesa del seu sistema digestiu. I així, a recuperar la salut i allunyar-se de les dietes restrictives i medicaments que poden ser perjudicials. Aquest mètode sorgeix del meu estil personal de Medicina Xinesa Clàssica, i utilitza l’acupuntura, el massatge i les herbes medicinals.El mètode Digestió Saludable és un mètode holístic. Treballa sobre la faceta física i també l’emocional de la malaltia. Per això és tan efectiu per les anomenades malalties psicosomàtiques.

Els passos del mètode

Pas 1. Reprograma el sistema digestiu

El teu sistema digestiu està confús, no sap distingir l’aliment saludable del nociu. Per tant, cal reprogramar-lo. Per fer-ho, primer hem de valorar el funcionament del teu cos i identificar què et va bé i què no. Prendràs consciència de l’estat del teu sistema digestiu. El reprogramarem amb l’acupuntura i les herbes. 

Pas 2. Adquireix nous hàbits

Revisarem els teus hàbits i la teva dieta per fer que el teu cos funcioni millor, i treballarem amb receptes saludables i exercicis. Crearàs nous hàbits, aconseguiràs més control sobre la malaltia i generaràs la base sobre la qual recuperar la funció digestiva.

Pas 3. Elimina els símptomes i restableix la digestió saludable

Has assentat les bases per a la teva salut present i futura. Els símptomes desapareixen a mesura que el teu cos funciona millor, i treballarem sobre la simptomatologia mentre et trobes cada vegada més bé. En aquest punt poden aparèixer recaigudes. No et preocupis, és normal i forma part del procés de millora. Maltrat tot, sentiràs que pots superar la malaltia, que això és possible. 

Pas 4. Consolida el tractament i evita recaigudes

Ara pràcticament no hi ha símptomes, la teva digestió funciona. És el moment de treballar per evitar les recaigudes. Cal consolidar el tractament perquè no es produeixi un altre brot.