fbpx

El factor que pocs tenen en compte per a la intolerància alimentària

Tens intolerància per algun aliment?

Saps que hi ha un factor que pocs tenen en compte per a la intolerància alimentària?

I que aquest és la clau per a millorar les intoleràncies?

En aquest vídeo t’ho explico.

Una intolerància alimentària és com un veí pesat. No et provoca grans malalties, però et fa la vida més complicada.

És molest i no saps com desfer-te’n.

Potser els additius hi tenen molt a veure, amb la gran quantitat d’intoleràncies que es troben. El teu cos pot no reconèixer un additiu com aliment, que no ho és, i això el pot fer tornar boig. Al final reacciona malament a substàncies que no t’haurien de fer mal, com la fructosa o el que sigui que et provoca intolerància.

Però el factor alimentari no és l’únic… I després t’explicaré perquè.

Les persones, com potser tu, que ho pateixen, tenen molts problemes, no només digestius d’inflor, malestar, gasos, dolor…

També hi ha el problema d’haver de vigilar molt el menjar,  d’haver de mirar totes les etiquetes dels aliments per saber si allò que han d’ingerir se’ls posarà bé o no.

I la intolerància cada vegada agafa més importància.

Cada vegada pots alimentar-te amb menys varietat de menjar…

Et sona?

Però, què significa tenir intolerància?

El teu cos ha desenvolupat una reacció adversa cada vegada que menges un determinat tipus d’aliment.

No és el mateix intolerància que al·lèrgia. Això s’ha de tenir molt clar.

Quan hi ha una al·lèrgia no hi ha res a fer.

Però amb una intolerància també?

Amb la intolerància hi ha molt a fer.

I la clau és a dins teu. Aquest és el factor que pocs tenen en compte .

Què fas quan tens un veí molest?

Si no et vols fer mala sang respires, et centres, i recordes que això no va amb tu.

Doncs amb les intoleràncies s’ha de fer una cosa semblant.

Mira,

Tens intolerància perquè el teu sistema digestiu no està treballant de forma correcta.

El factor determinant és el funcionament del cos, no la molècula productora de la intolerància.  

Has de restablir la forma de funcionar del cos i la intolerància marxarà o es farà molt i molt petita i suportable.

Entens el que vull dir?

Sí, no és tan important allò que menges com allò que fa el teu cos amb el que menges.

I aquesta és la clau.

Amb les herbes xineses es pot restablir la funció digestiva.

Diguem que el teu cos és un microclima. I que la digestió depèn d’aquest microclima.

Quan hi ha intoleràncies és com si plogués tota l’estona, o mai no sortís el sol, o potser passa el contrari, que hi ha massa sol i que el teu aparell digestiu sembla un desert.

Les opcions són múltiples i cada persona és diferent.

Per això, quan faig tractament de medicina xinesa, primer de tot miro quin és el teu microclima intern.

On hi ha massa bassals, on hi ha el desert i perquè.

Llavors puc actuar.

Hi ha herbes que funcionen com la rosada, hidraten i refresquen el medi. N’hi ha que assequen el terreny massa humit o n’hi ha que converteixen el desert en un hort.

Interessant, oi?

En tot cas, la clau per treballar les intoleràncies no és eliminar el factor de la intolerància, això no ha funcionat mai, ni a mig ni a llarg termini, ja que fa que el teu món sigui cada vegada més petit i tu també.

La clau és a restaurar el medi intern i fer que, una petita agressió, com pot ser un aliment que no sigui del tot el que necessites, pugi digerir-se sense que n’hagis de patir grans conseqüències.

T’animes?

Comprateix si t'ha semblat interessant

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari

Descarrega't la guia

Millora la salut i la digestió menjant el que t'agrada. Però fent aquests petits canvis

en què et podem ajudar?

Descarrega't la guia

Els 3 Imprescindibles per a una digestió saludable

Open chat
Hola!
Com puc ajudar-te?