fbpx

Epicondilitis o “colze del tenista”

L’ epicondilitis o colze de tenista es caracteritza per un dolor localitzat a la zona externa del colze cada vegada que es realitza moviment amb el braç. En ocasions, aquest tipus de tendinitis impedeix agafar o aixecar qualsevol tipus d’objecte pel dolor i debilitat que provoca.

La majoria de les vegades, és causat per moviments repetitius de girar o flexionar el braç o també per un impacte directe a la part externa del colze.

Com bé indica el nom de la lesió, sol afectar als tenistes o jugadors de pàdel, però en moltes ocasions no és necessari practicar aquest esport per patir aquesta lesió. També pot aparèixer en persones que realitzin feines on fan treballar la mateixa musculatura contínuament com pot ser un pintor o la utilització contínua d’un descargolador.

L’ epicondilitis causa dolor, hipersensibilitat i a vegades inflamació del colze i avantbraç del cantó afectat.

La raó per la qual les tendinitis tarden en curar-se és perquè el flux sanguini de la zona és excessivament petit. Per tant, l’acupuntura es centra en millorar dràsticament la irrigació sanguínia del tendó, ajudant a la recuperació i disminuint la inflamació i dolor.

A continuació t’explico uns estiraments complementaris a l’acupuntura per poder-te recuperar més ràpidament de la lesió i evitar que torni a aparèixer. Aquests estiraments els has de realitzar una vegada no tinguis dolor durant uns quants dies seguits.

Aquests 2 estiraments l’has de repetir 6 vegades cada un i manternir-lo entre 4-6 segons.

Aquests 2 exercicis has de realitzar-lo amb un petit pes a la mà. Has de fer dues tandes de 20 repeticions cada un.

Ainara Eusebio

Comprateix si t'ha semblat interessant

Facebook
Twitter
LinkedIn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descarrega't la guia

Millora la salut i la digestió menjant el que t'agrada. Però fent aquests petits canvis

Descarrega't la guia

Els 3 Imprescindibles per a una digestió saludable

Open chat
Hola!
Com puc ajudar-te?