fbpx

Recepta Fodmap. Polenta de brie amb tomàquet i alfàbrega

Aquesta recepta és adequada per persones amb símptomes digestius derivats de la síndrome de l’Intestí Irritable o similars.

Ingredients

1 Tassa de polenta
3 Tasses d’aigua o brou
1/2 Tassa de formatge brie
1 Cullerada de mantega
1/2 Culleradeta de sal
1/2 Culleradeta de pebre negre
1 Cullerada d’oli d’oliva
1 Tomàquet mitjà a rodanxes
1/2 Tassa d’alfàbrega fresca (si és temporada)

Instruccions

  1. Escalfar el forn a 180 °C
  2. Escalfar l’aigua o el brou en una olla
  3. Quan l’aigua està calenta afegir-hi la polenta
  4. Continuar cuinant movent freqüentment perquè no s’enganxi, aproximadament 20 minuts o fins que la polenta s’espesseeixi
  5. Mentre s’està cuinant la polenta, posar les rodanxes de tomàquet a la safata del forn amb una mica d’oli d’oliva
  6. Posar la safata al forn i fornejar durant 10 minuts. Treure la safata del forn i deixar a un costat
  7. Assaonar la polenta amb la sal i el pebre negre. Afegir la mantega i el formatge brie i barrejar fins que quedi tot ben barrejat
  8. Posar la polenta als plats i posar el tomàquet sobre amb l’alfàbrega fresca

Deixa un comentari

Descarrega't la guia

Millora la salut i la digestió menjant el que t'agrada.

en què et podem ajudar?

Descarrega't la guia

Els 3 Imprescindibles per a una digestió saludable

Open chat
Hola!
Com puc ajudar-te?
Powered by