fbpx

Recepta Fodmap. Polenta de brie amb tomàquet i alfàbrega

Aquesta recepta és adequada per persones amb símptomes digestius derivats de la síndrome de l’Intestí Irritable o similars.

Ingredients

1 Tassa de polenta
3 Tasses d’aigua o brou
1/2 Tassa de formatge brie
1 Cullerada de mantega
1/2 Culleradeta de sal
1/2 Culleradeta de pebre negre
1 Cullerada d’oli d’oliva
1 Tomàquet mitjà a rodanxes
1/2 Tassa d’alfàbrega fresca (si és temporada)

Instruccions

  1. Escalfar el forn a 180 °C
  2. Escalfar l’aigua o el brou en una olla
  3. Quan l’aigua està calenta afegir-hi la polenta
  4. Continuar cuinant movent freqüentment perquè no s’enganxi, aproximadament 20 minuts o fins que la polenta s’espesseeixi
  5. Mentre s’està cuinant la polenta, posar les rodanxes de tomàquet a la safata del forn amb una mica d’oli d’oliva
  6. Posar la safata al forn i fornejar durant 10 minuts. Treure la safata del forn i deixar a un costat
  7. Assaonar la polenta amb la sal i el pebre negre. Afegir la mantega i el formatge brie i barrejar fins que quedi tot ben barrejat
  8. Posar la polenta als plats i posar el tomàquet sobre amb l’alfàbrega fresca

Comprateix si t'ha semblat interessant

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari

Descarrega't la guia

Millora la salut i la digestió menjant el que t'agrada. Però fent aquests petits canvis

en què et podem ajudar?

Descarrega't la guia

Els 3 Imprescindibles per a una digestió saludable

Open chat
Hola!
Com puc ajudar-te?