fbpx

Preguntes Freqüents

Els pacients del mètode Digestió Saludable son persones compromeses amb la seva salut que volen trobar una sortida natural, duradora i sense efectes secundaris als seus problemes digestius.

Si ets una d’aquestes persones, el mètode és per a tu.

Perquè amb el mètode Digestió Saludable valoraré globalment els factors que alteren el teu funcionament digestiu, com poden ser la dieta, l’estrès o altres malalties, i els tenim en compte per anar més enllà dels símptomes i aplicar el tractament.

Perquè no faràs una dieta avorrida i restrictiva durant la resta de la teva vida: el teu cos podrà digerir qualsevol tipus d’aliment (si no hi ha al·lèrgies alimentàries, és clar).

Perquè treballaràs sobre els factors emocionals que posen en marxa els símptomes, comprendràs millor les teves emocions i adquiriràs eines per evitar que facin reaparèixer els símptomes.

Perquè tindré en compte que un refredat mal curat, una gastritis aguda o un problema immunològic poden causar desajustos digestius, que si no es tracten es perpetuen en el temps, i els treballarem paral·lelament.

Perquè reprogramarem el sistema digestiu per tal que el teu cos funcioni millor.

I perquè el resultat final és més salut, més energia i cap símptoma molest.

No.

L’acupuntura que jo practico és completament indolora i relaxant. Una sessió es converteix en una experiència única de trobada amb la pròpia capacitat de curació.

Sentiràs com el teu cos es regenera!

En les sessions combino de forma sàvia i curosa l’acupuntura i el massatge. La meva manera de treballar i comprendre el tractament és utilitzar aquestes dues eines de forma combinada en els tractaments. L’agulla és l’extensió de la mà que fa el massatge i amb el massatge també s’activen els punts d’acupuntura. Per tant, són una mateixa cosa.

L’acupuntura mateixa no és només col·locar finíssimes agulles per diferents parts del cos, també inclou l’utilització de moxa, ventoses, agulles intradermals i altres. El massatge és el massatge Tuina o Anmo, un massatge especial amb uns resultats excel·lents.

 

Si.

El mètode funcionarà gràcies a les meves eines i al teu compromís. Amb l’acupuntura, la moxa, el massatge i les herbes ajudarem el teu cos a digerir de forma més eficient i saludable. Però tu t’has d’implicar en el procés de tractament, perquè també et donaré instruments per millorar la funció digestiva, per fer front a l’estrès i per resoldre les malalties que minven la teva salut. 

Aquí pots veure alguns testimonis de persones amb qui el mètode ha funcionat (enllaç a la plana de testimonis)

Si.

Primer de tot hem de separar les intoleràncies de les al·lèrgies alimentàries.

Amb les al·lèrgies alimentàries l’únic que pots fer és allunyar-te tant com puguis dels productes que les provoquen.

Les intoleràncies, en canvi, es poden tractar, perquè es produeixen per una mala funció digestiva. La bona notícia és que corregir la funció digestiva fa la intolerància reversible.

El mètode Digestió Saludable ajuda les persones amb problemes gàstrics a desenvolupar la fortalesa del seu sistema digestiu. I així, a recuperar la salut i allunyar-se de les dietes restrictives i els medicaments que poden ser perjudicials. Aquest mètode sorgeix del meu estil personal de Medicina Xinesa Clàssica, i utilitza l’acupuntura, el massatge i les herbes medicinals.

El mètode consta de 4 passos:

 • Pas 1: Reprograma el sistema
 • Pas 2: Adquireix nous hàbits
 • Pas 3: Elimina els símptomes i restableix la digestió saludable
 • Pas 4: Consolida el tractament i evita recaigudes

Aquí pots veure amb més detall en què consisteixen aquests 4 passos.

Hauré de prendre algun complement?

Si ho crec necessari et puc recomanar alguns complements herbals. La medicina herbal Xinesa té una tradició documentada de més de 2500 anys i és increiblement eficaç. Resulta sorprenent veure com funcionen fórmules magistrals escrites en els clàssics i totalment vigents avui dia (sembla que els nostres problemes no han canviat tant tot i la industrialització i l’era digital).

IMPORTANT: aquests complements herbals no estan inclosos en el preu del programa.

Quins resultats puc esperar?

Molts.

Els resultats que pots esperar són de tota mena, i van lligats tant directament a la teva malaltia com a altres aspectes (per exemple, el control de l’estrès).

Aquí en tens un resum:

 • Et desfaràs de símptomes com acidesa, reflux, indigestió, diarrea, restrenyiment, inflor abdominal, etc. 
 • Podràs menjar el que vulguis.
 • Deixaràs les dietes restrictives.
 • Et sentiràs amb més energia.
 • Tindràs més bon humor.
 • Controlaràs l’ansietat i l’estrès.
 • Reduiràs la freqüència dels brots o els eliminaràs completament.
 • No estaràs sempre pendent de trobar un lavabo (si és un dels teus  símptomes) cada vegada que surts de casa.
 • Gaudiràs de més salut a curt, mig i llarg termini.
 • Evitaràs medicaments que poden causar-te efectes secundaris.
 • T’estalviaràs intervencions quirúrgiques que minvarien la teva qualitat de vida

Què m’ofereixes?

He dissenyat 3 programes segons el grau d’afectació del sistema digestiu:

 • Programa Restableix la flora Intestinal: Aquest programa és per a tu si tens malalties com la síndrome d’intestí irritable, sobrecreixement bacterià a l’intestí prim (SIBO) o similar.

Caldrà veure quin és el més adequat per a tu.

Si no tens clar si aquests programes s’ajusten a les teves necessitats, no dubtis a contactar-me.

Com començem?

Omple el formulari i em posaré en contacte amb tu per concertar una entrevista de valoració gratuïta i parlar del teu cas.

Sol·licita l’entrevista de valoració gratuïta

 

Formulari de contacte

Descarrega't la guia

Millora la salut i la digestió menjant el que t'agrada. Però fent aquests petits canvis

en què et podem ajudar?

Descarrega't la guia

Els 3 Imprescindibles per a una digestió saludable

Open chat
Hola!
Com puc ajudar-te?