Qui som

Centre de Medicina Xinesa Clàssica Yinyang

UN ESPAI PER A TU

IMG_5330
INFORMACIÓ DE CONTACTE
Carrer Francesc Macià, 61
17190 Salt - Girona
972 297 497
609 863 451
hola@yinyang.cat

"Malgrat que el dolor encara persistís, emperò era més suportable, em permetia realitzar allò que més m’agradava i no empitjorava, que era el que m’importava."

Llegir més

Josep, 60 anys

Dolor

El Yinyang és un projecte molt personal de trobada entre diferents necessitats. Les dels pacients, les dels estudiants i les meves pròpies.

Començaré per anomenar la meva passió per la Medicina Xinesa Clàssica: aquella que veu el cos humà com un tot integrat a la natura i es fonamenta en les idees predominants des de l’època dels Regnes Combatents fins al final de la dinastia Han -una època en què es van forjar una cosmologia basada en unes lleis bàsiques i universals i uns principis de manteniment i recuperació de la salut que segueixen vigents avui dia. La meva missió és donar a conèixer aquest gran potencial per crear salut i compartir-lo amb els meus pacients i alumnes. Només si podem interpretar i donar vida als clàssics i portar aquesta saviesa a la clínica, només si en som capaços, aquesta filosofia té sentit.

El contacte amb vosaltres, benvolguts pacients, és el que em permet desplegar i portar a la pràctica tots aquests preceptes “dels antics”. Sou vosaltres els qui feu això possible, i aquest centre de teràpies és per a vosaltres. El Yinyang s’ha creat perquè aquell que ho necessiti pugui gaudir d’uns serveis terapèutics de qualitat, d’una atenció personalitzada i individual, per poder recuperar l’estat de salut o millorar-lo tant com sigui possible. Tot hi té cabuda i tot es pot tractar. Es pot accelerar una recuperació o superar una malaltia. Sigui com sigui, sempre es pot millorar una situació, i amb aquesta idea al cap abordem cadascun dels vostres problemes.

Per altra banda, com a professor i com a professional m’adono que aquest art només es pot aprendre a través de la pràctica. Per aquesta raó m’he fet acompanyar a la clínica d’un equip d’entusiastes, amb un desig veritable de “comprendre” la teràpia per poder-la aplicar. La idea es acompanyar-nos els uns als altres en el camí d’una comprensió cada vegada més àmplia i profunda. L’essència de la vida i també de la clínica, tal i com jo les entenc, és que entre tots, els pacients, l’equip i jo mateix, “comprenguem” i aprenguem a través del tracte directe i del contacte per tenir més salut i una mica més de felicitat, i fer d’aquest món un món millor en tots els aspectes possibles.

Finalment, cal dir que aquest projecte no seria el mateix sense la col·laboració inestimable de l’Ana, la nostra secretària i àngel de la guarda. Ella et donarà hora de visita i et trucarà quan faci falta, però el seu paper va molt més enllà: és una de les ànimes del projecte, i esperem que ens acompanyi durant molt de temps.

Scroll Up

Descarrega't la guia!

Millora la salut i la digestió menjant el que t'agrada.

La teva privacitat és important per a mi. En aquesta declaració de privacitat t'explico quines dades personals recopilo dels meus usuaris i com les utilitzo. T'animo a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals a aquesta web.

Descarrega el manual

Com eliminar el dolor després

d'una competició esportiva

15585