fbpx

Quim Planas

L’any 2015 va venir a la consulta una pacient de 35 anys, la Joana, diagnosticada de colitis ulcerosa feia 12 anys. Patia diarrees amb sang i mucosa 10 cops al dia, i tenia dolors eventuals. La cortisona i la mesalazina l’ajudaven en moments de crisi, però no aturaven les diarrees. Havia fet dieta restrictiva, però només li va funcionar durant un temps. Era una persona molt dinàmica que veia com la seva vida havia quedat molt limitada a causa d’una malaltia que la medicina no resolia. Necessitava trobar una sortida.

Vam començar a treballar amb acupuntura, massatge i herbes. El tractament no va ser fàcil ni curt. Vam haver d’adaptar-lo diverses vegades per respondre a les fases agudes o de remissió de la malatia. Gràcies a la constància de la Joana i a la continuïtat del tractament, van anar dilatant-se les fases de remissió. Al cap d’1 any, els símptomes havien desaparegut del tot. Ja no calia medicació. 2 anys després d’acabar el tractament, la Joana no ha patit cap més brot.

El cas de la Joana i l’increment de casos com el seu m’han motivat a investigar més sobre els problemes gàstrics. M’he format amb referents internacionals com Heiner Fruehauf, Ikeda Masakazu o Sharon Weizenbaum.

Aquestes malalties s’han convertit en la meva croada personal. M’he especialitzat en ajudar les persones afectades a desenvolupar la fortalesa del seu sistema digestiu per recuperar la salut més enllà de les dietes restrictives i els medicaments que poden ser perjudicials. Ho faig amb el meu estil personal de Medicina Xinesa Clàssica, fent servir l’acupuntura, el massatge i les herbes medicinals.

El meu propòsit és ajudar qui ho necessiti a restaurar la funció gàstrica i intestinal. Massa gent s’ha rendit davant d’una malaltia invalidant i considerada crònica. En canvi, molts pacients han pogut arribar a la disminució dels símptomes o fins i tot a la curació completa.

És molt gratificant veure com una persona pot deixar d’estar pendent de trobar un lavabo o de prendre tanta medicació i tornar a tenir una vida normal. Com la Joana.

Si vols conèixer el meu currículum punxa aquí

Descarrega't la guia

Millora la salut i la digestió menjant el que t'agrada. Però fent aquests petits canvis

en què et podem ajudar?

Descarrega't la guia

Els 3 Imprescindibles per a una digestió saludable

Open chat
Hola!
Com puc ajudar-te?