Programa
Recupera el funcionament de l'aparell digestiu

Amb aquest programa recuperes la funcionalitat digestiva. Els símptomes digestius s’eliminen i restaures la salut i la vitalitat per tenir una vida més plena sense recórrer a dietes restrictives ni medicaments.

És per a mi, aquest programa?

Sí…

Si tens problemes com acidesa, reflux, indigestió, diarrees, restrenyiment, inflor abdominal, etc. (problemes digestius funcionals).

Si aquests desajustos digestius et resten energia i bon humor. Si et sembla que mai no acabaràs de digerir el dinar encara que siguin les vuit del vespre. Si quan fas exercici sents la panxa inflada. Si t’han dit que no hi ha res a fer o que la solució són dietes molt restrictives o medicació de per vida. Si l’estrès empitjora els símptomes.

Si necessites una nova forma d’encarar el problema que sigui natural, efectiva i sense efectes secundaris. Si veus que el teu sistema digestiu està saturat i li cal una reprogramació per funcionar millor. Si et calen eines per ajudar la digestió i tornar a tenir el sistema digestiu que et fa sentir plè d’energia, amb bon humor i sense estrès.

El programa és efectiu tant si t’estàs prenent medicaments com si no.

 

Què aconseguiràs?

  • Desapareixeran problemes com acidesa, reflux, indigestió, diarrees, restrenyiment o inflor abdominal.
  • Podràs menjar el que vulguis (amb moderació).
  • Deixaràs les dietes restrictives.
  • Et sentiràs amb més energia i bon humor.
 

Millorant la salut digestiva millora la salut general

Com treballem?

Amb la Medicina Xinesa. Ens trobarem a la consulta per fer tractaments d’acupuntura i massatge i hauràs de fer alguns exercicis a casa. També valorarem la necessitat de prendre algunes herbes xineses medicinals.

Treball continu: Et donaré pautes i exercicis senzills per millorar la digestió i facilitar el procés de recuperació de la digestió saludable.

Sessions: Les sessions són al Centre de Medicina Xinesa Clàssica Yinyang a Salt (Gironès) i duren uns 50 minuts.

 

Calendari

El programa dura 3 mesos. Durant els dos primers farem sessions setmanals d’acupuntura, moxa i massatge. L’últim mes ens veurem quinzenalment.

 

Extres inclosos

  • Consultes telefòniques o per mail quan tinguis dubtes.
  • Kit de moxa per continuar el tractament a casa.
  • Accés al vídeo Chikung pels transtorns digestius, on trobaràs exercicis per reforçar el sistema digestiu.

Tens algun dubte?

Preguntes freqüents