Serveis

No tractem malalalties

Et tractem a Tu

Ajudem a persones compromeses amb el seu benestar a desenvolupar la capacitat d’autocuració del cos per recuperar la salut i allunyar el dolor i la malaltia.
Això ho fem amb el nostre estil personal de Medicina Xinesa Clàssica, utilitzant l’acupuntura, el massatge i les herbes medicinals.

"Quan en Quim em va fer la sessió d'acupuntura i la cama em va deixar de tremolar, els llagrimons em queien cara avall de felicitat."

Llegir més

Montse, 60 anys

Parkinson

"Després de passar-ho malament durant tants anys, gairebé no m'ho puc ni creure que unes herbes medicinals, complementades amb acupuntura, m'hagin canviat tant la vida!"

Llegir més

Ivette, 37 anys

Colitis ulcerosa

També som especialistes en...

El mètode Digestió Saludable ajuda a les persones amb problemes gàstrics a desenvolupar la fortalesa del sistema digestius. I així, a recuperar la salut i allunyar-se de les dietes restrictives i medicaments que poden ser perjudicials.
El mètode esport sense dolor ajuda a esportistes amb lesions o dolor, a recuperar-se, evitar recaigudes i posteriorment millorar el rendiment.
Scroll Up

Descarrega't la guia!

Millora la salut i la digestió menjant el que t'agrada.

La teva privacitat és important per a mi. En aquesta declaració de privacitat t'explico quines dades personals recopilo dels meus usuaris i com les utilitzo. T'animo a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals a aquesta web.

Descarrega el manual

Com eliminar el dolor després

d'una competició esportiva

15585